2015. május 31-én, immár ötödik alkalommal került megrendezésre a „Civilek együtt a gyermekekért” elnevezésű program, amely megmozgatta településünk apraját- nagyját. Nagyszénás civil szervezetei ismét közösen biztosítottak egy felejthetetlen napot a gyermekek számára. Ezen a napon került átadásra az Idősügyi tanács nyugdíjasai által készített gyermekorvosi váró falát díszítő alkotás.

IMG_2799Fotó: Pekár Áron

Felléptek óvodás csoportok, társastáncosok, szülők, aerobikozó kicsik és nagyok. Volt bűvész, jóga, capoeira és kutya bemutató. Volt könnyűzenei koncert és citera előadás. Megválasztottuk a pünkösdi királyt és királynőt. Futóverseny, kézilabda, foci, kötélhúzás és ugrálóvár várta a mozogni vágyókat. Ezen a napon senki sem távozott üres hassal, választhatott kürtöskalács, palacsinta, gofri, csoki szökőkút, gyümölcs, túró rúdi, joghurt, kalács, csokis méz, kekszgolyók, vattacukor és mézeskalácsból.

IMG_2925

 

Fotó: Pekár Áron

Volt arcfestés, fodrászat. Lehetőség volt a gyermekek és szülők kreativitásának kibontakoztatására. Volt napészlelés, lufi hajtogatás, foltvarrás, még sok-sok érdekességgel kedveskedtek a civil szervezetek együtt a gyermekeknek. Az időjárás is kedvezett a résztvevőknek, késő estig szórakozhattak gyerekek és felnőttek egyaránt. Valamennyi önkéntesnek, támogatónak, adományozónak köszönjük az együttműködését!


A rendezvényen készült képek megtekinthetőek az alábbi galériában: