Tisztelt Ingatlantulajdonosok!

 

A házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés a lakosság számára díjmentesen igénybe vehető a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás részeként.  A szolgáltatás igénybe vételéhez szükséges sárga szelektív hulladékgyűjtő edényzetek és komposztáló edényzetek átvehetők.

Átvétel ideje: 2017. november 13-tól 2017. december 9-ig

Hétfő:        9-12

Szerda:     9-12

Szombat:  9-12

Átvétel helye, címe: NTp. Nagyszénás Településszolgáltatási Kft.

                                   5931 Nagyszénás, Czabán u. 16.

Az ingatlantulajdonosok 1 db sárga 240 literes szelektív hulladék gyűjtésére alkalmas edényt és a kertes házas övezetben ingatlanonként 1db 300 literes HÁZI komposztáló edényzetet vehetnek át.

A szelektív hulladékgyűjtő edényzetek tulajdonjoga Nagyszénás település új hulladékgazdálkodási közszolgáltatója a DAREH BÁZIS NONPROFIT Zrt., melynek használatáért nem kell bérleti díjat fizetni, azonban az átvétel a jogszabályi előírások alapján kötelező.

 

Átvétel feltételei:

  • Személyi igazolvány és lakcímkártya
  • Átvételi elismervény
  • Meghatalmazás, ha a számlafizetőnek nincs lehetősége az edény átvételére. A meghatalmazás csak 2 tanú aláírásával érvényes. Az átvételi elismervényre és a meghatalmazásra vonatkozó formanyomtatvány a ohunkft.hu oldalon a dokumentumok menüpont alatt található és letölthető, vagy az átvétel helyszínén is igényelhető.

 

Tisztelettel:

A DAREH Bázis Zrt. –vel közreműködve:

Orosházi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.