Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2017. április 01-től a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási feladatokat a DAREH BÁZIS Zrt. alvállalkozójaként az Orosházi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. látja el. Ennek megfelelően a korábbi közszolgáltató által meghirdetett szelektív és zöldhulladék gyűjtési időpontokat május hónaptól meg kívánjuk változtatni. A házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés havi  2  alkalommal lesz elérhető az ingatlanhasználók számára. A szelektív hulladékot és a zöldhulladékot áttetsző zsákba helyezzék ki a vegyes települési hulladéktól elkülönítetten. A papír csomagolási hulladékot összehajtogatva, a műanyag és fém csomagolási hulladékot légmentesen összepréselve kérjük elhelyezni.

A szelektív hulladékgyűjtő zsákba papír, műanyag és fém csomagolási hulladék helyezhető el:

  • Papír csomagolási hulladék: papír, karton, italos doboz, papír alapú kiadványok és csomagolóanyagok
  • Műanyag csomagolási hulladék: ásványvizes és üdítős PET palack, műanyag fólia, italos és vegyszeres műanyag flakonok, műanyag zacskók és fóliák, tejfölös és joghurtos poharak, PP és HDPE jelzésű kozmetikai szeres flakonok. A poharak, flakonok és palackok elöblítve.
  • Fém csomagolási hulladékok: fém alapú eszközök, alumínium italos dobozok, konzerves dobozok, alufólia, fém zárókupak

A szelektív hulladékgyűjtési napok megegyeznek a vegyes hulladék gyűjtési napjaival.

Kérjük a Tisztelt Ügyfeleinket, hogy ennek megfelelően a szelektív hulladék gyűjtésére szolgáló áttetsző (max. 240 liter) zsákot reggel 6:00-ra az ingatlan elé kihelyezni szíveskedjen a kommunális edénnyel együtt a megfelelő szállítási napokon.

A hulladékgyűjtő szigetek változatlanul megmaradnak, az üveg csomagolási hulladékot mindenkinek oda kell vinnie, a szelektíves hulladékgyűjtő zsákba nem helyezhetőek el.

TÁJÉKOZTATÓ ZÖLDHULLADÉK GYŰJTÉSRŐL ÉS GYŰJTÉSI IDŐPONTOKRÓL

  1. májusától a lakosság számára az elkülönítetten gyűjtött zöldhulladék ingatlan elől történő elszállítás havonta 1 alkalommal lesz elérhető. Lakóingatlanonként legfeljebb 240 liter űrmértékű áttetsző zsákba, illetve gally, nyesedék esetén kötegelve (0,25 m3) szíveskedjenek kihelyezni. Zöldhulladékok közé különösen a fűfélék, falevelek, fás és lágyszárú kertinövények és azok részei, gallyak, ágak sorolhatók.

Zöldhulladék gyűjtési időpontok 2017. év

Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December
23. 20. 18. 15. 12. 10. 7. 5.  

A zöldhulladék gyűjtési napok megegyeznek a vegyes hulladék gyűjtési napjaival.

Kérjük a Tisztelt Ügyfeleinket, hogy ennek megfelelően a zöldhulladékos zsákokat reggel 6:00-ra az ingatlan elé kihelyezni szíveskedjen a kommunális edénnyel együtt a megfelelő szállítási napokon.

A Gyűjtési időpontokkal kapcsolatos változtatás jogát fenntartjuk.

 

ÜGYFÉLSZOLGÁLATTAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

 

Kihelyezett ügyfélszolgálati teendőinket az eddigiekben megszokott helyszínen a Nagyszénási Kulturális Központ irodájában látjuk el május hónap második felétől kezdődően minden páratlan héten.

A kihelyezett ügyfélszolgálatunkon az alábbi ügyintézések lehetségesek:

  • Megrendeléssel, elszállítással kapcsolatos bejelentések
  • Adatváltozások felvétele, szerződéskötés
  • Számlainformáció

 

Amennyiben hulladékgyűjtő edényt szeretne cserélni, felvenni, illetve leadni az kizárólag az 5900 Orosháza Fürdő u. 5. szám alatt található ügyfélszolgálati irodánkban teheti meg az alábbi munkanapokon:

Hétfő: 7:00-11:00

Kedd: 7:00-11:00

Szerda: 7:00-15:00

 

A panaszbejelentéseket a hét minden munkanapján fogadjuk H-P: 7:00-15:30 között a 68/512-480-as telefonszámon.

 

A lomtalanítással és szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos információkat a www.ohunkft.hu honlapon tekinthetik meg.

 

Tisztelettel:

A DAREH Bázis Zrt. –vel közreműködve:

Orosházi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.